Bornova Belediyesi'nden toplu sünnet şöleni

Bornova Belediyesi'nin gelenek haline getirdiği Sünnet Şöleni bu yıl da büyük bir coşkuya sahne oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 11:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükpark'taki havuzbaşında gerçekleştirilen şölende 135 çocuk ve ailesi birbirinden eğlenceli bir gece geçirdi. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ve meclis üyeleri sünnet çocuklarının aileleriyle birlikte halay çekerek coşkuya ortak oldu.

Büyükpark'taki havuzbaşında gerçekleştirilen sünnet şöleninde çocuklar sihirbaz gösterileri ve çeşitli animasyonlarla eğlendi. Mini Türk Halk Müziği ve pop müzik konserlerinin de gerçekleştirildiği gecede çocuklara ve ailelerine pamuk şeker, patlamış mısır, çerez ve içecekler ikram edildi. Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır ve eşi Rana Sındır sünnet olmanın heyecanını yaşayan çocuklarla birlikte pasta kesti. Sındır çocuklara saat ve hikaye kitabı hediye etti.

Şölende palyaçolar çocukları eğlendirdi, yüz boyama etkinliği yapıldı. Sünnet işlemlerini Bornova Belediyesi'nin uzman ekipleri çocukların evlerinde gerçekleştirecek. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü daha önceden aileleri arayıp randevu isteyecek. Bornova Belediyesi sağlık ekipleri çocukların evlerini teker teker ziyaret edip sünnet işlemini gerçekleştirecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber