Ünlü spor giyim firmasının taklidi ayakkabı ve saatlere el konuldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde Hakkari Yüksekova'dan kargoyla gönderilen ünlü bir firmanın logosunu taşıyan sahte bin 680 çift imitasyon spor ayakkabı ve saat ele geçirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 16:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan çalışmalar sonucunda Hacet Mahallesi 605'inci sokakta bulunan bir depoda imitasyon spor ayakkabı ve saat olduğunu öğrenen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği harekete geçti. İstihbari çalışma neticesinde yapılan baskında kargoyla Yüksekova'dan gönderilen 84 koli içerisinde ünlü bir markaya ait bin 680 çift spor ayakkabı ve saat ele geçirildi. 50 yaşındaki M.S.'nin kiracı olarak bulunduğu depoda savcılık talimatıyla arama yapıldı.

Ünlü bir spor giyim firmasına ait kargo ile gelen bin 680 çift sahte spor ayakkabısı ile yine aynı firmaya ait depoda bulunan 3 bin çift sahte spor ayakkabısına el konularak depo mühürlendi. Ele geçirilen ürünlerin sahibi olan M.S., ifadesinin ardından serbest bırakılırken ayakkabılar ise spor giyim firmasının avukatlarına teslim edilecek. Ele geçirilen ayakkabıların piyasa değerinin yaklaşık 150 bin lira olduğu kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber