Homend Hoşgörü CUP Basketbol Turnuvası, başladı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde İskenderun Belediyesi ve Antakya Belediyesi evsahipliğinde düzenlenen Homend Hoşgörü CUP Basketbol Turnuvası, başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 17:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Organizasyona, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf Civelek, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, işadamları ve basketbolseverlerin katıldı. Açılışda konuşan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, sporculara başarı diledi.

Civelek, ?Homend Hoşgörü Cup Basketbol Turnuvası'nın İskenderun'da yapılmasından dolayı onur ve mutluluk duyuyorum. Beş gün sürecek turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.? dedi.

Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da turnuvanın İskenderun'da yapılmasında destek veren İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, işadamı Recep Atakaş'a teşekkür etti.

Turnuvanın centilmenlik içerisinde geçmesi temennisinde bulunan Savaş, basketbol sevgisini arttırmak, birlik ve beraberliği kuvvetlendirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Turnuvanın İskenderun'da yapılmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, gençleri spora teşvik etmek gerektiğini vurgulayan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise maçların güzel bir şekilde geçmesi temennisinde bulundu ve sporculara başarı diledi.

İskenderun Belediyesi'nin düzenlediği ücretsiz Basketbol Kursu'na katılan öğrenciler de Basketbol Antrenörü Emin Yetkin ile birlikte turnuvanın açılış karşılaşmasını izledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber