Kocasinan'dan Felahiye'ye üçüncü bağlantı yolu

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Felahiye ilçesi ile Kayseri'yi birbirine bağlayan yolun Kuşçu-Hasancı-Kocasinan bölümünün ulaşıma açıldığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 18:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bekir Yıldız, yaptığı açıklamada, Kayseri'den Felahiye'ye 3. geçiş hattının Akin-Yazır-Boyacı-Kuşçu hattıyla bağlantısının kurulduğunu belirtti.

Başkan Yıldız, ?Yamula Barajı'nın harekete geçmesiyle beraber bu taraflarda önemli bir geri dönüş başladı. Bu yerleşim yerlerimiz bakımsız kalmıştı, şimdilerde burada mülkü olan vatandaşlarımız bu yol yapılınca geri dönmeye başladı. Bakımsız bağlar-bahçeler yeniden teşekkül etmeye başladı. Hasancı hattının burada ulaşımı rahatlatması, geri dönüşü daha da cazip hale getirecek düşüncesiyle Özel İdare-Büyükşehir ve Kocasinan Belediyesi ele ele bu yolu yaptık. Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.? diye konuştu.

Hasancı köyü muhtarı Ali Gazi Deniz de ?Kurtulduk, şehre gidip gelmemiz kolaylaştı. Her an için aracımız var. Çok rahatladık. Köyümüz otoban gibi oldu. Hiç görmediğimiz kadar araç geçip gidiyor.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber