Evi terk eden eşine sinirlenip, oturduğu evi ateşe verdi

Fethiye'de iki çocuğu ile birlikte evi terk edip Kayseri'ye ailesinin yanına giden eşine sinirlenip, bunalıma giren şahıs, kirada oturduğu evi ateşe verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 13:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ev ile birlikte kendini de yakmaya çalışan şahıs, belediye itfaiye ekibi ve polis tarafından güçlükle çıkartıldı.

Edinilen bilgilere göre; Fethiye'nin Karaçulha Beldesi'nde İsmail Bozyel'e ait 3 katlı evin zemin katında kiracı olarak oturan sıva ustası 33 yaşındaki Ümit A., eşinin iki çocuğu ile birlikte evi terk edip, Kayseri'ye gitmesi üzerine bunalıma girince akşam saatlerinde evi içeriden ateşe verdi. Ev sahibi İsmail Bozyel, durumu polis ve itfaiyeye bildirdi.

Olay yerine gelen Fethiye ve Karaçulha Belediyesi itfaiye ekipleri, maske takarak eve girdi. Eşinin dönmesi için Cumhurbaşkanına kadar başvurduğunu ancak cevap alamadığını, bu yüzden evi ateşe verdiğini söyleyen Ümit A, itfaiye ekipleri tarafından yarı baygın vaziyette evden çıkarılarak ambulans ile hastaneye sevk etti.

İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, ev sahibi İsmail Bozyel ise "7 yıldır evimde oturuyorlar. Eşinin evi terk etmesi üzerine bunalıma girdiğini sanıyorum. Dumandan zehirlenmiş vaziyette çıkartıldı" dedi.

Ümit A'nın Fethiye Devlet Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. - Muğla

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber