Başkan Kurtulan'dan okullara ilk gün ziyareti

Bursa Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni eğitim yılının ilk günü, okulları ziyaret ederek, öğretmenlere kitap hediye etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 17:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eğitim maratonun başlaması dolayısıyla Mustafakemalpaşa'daki tüm ilköğretim ve ortaöğretim okullarını gezen Başkan Kurtulan, öğrencilerle keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Kurtalan okul ziyaretlerinde, öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını isterken, öğretmen ve öğrencilere de başarılı bir yıl dileğinde bulundu.

Mevlana İlköğretim Okulu'nda düzenlenen İlköğretim Haftası programına da katılan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, törende yaptığı konuşmada, ?Eğitim, gençlerimize ülkemizin geçmiş güzelliklerini, yüksek ideallerle kazandırmanın yoludur. Bu yolda en büyük emeği verenler, ailelerden sonra öğretmenlerdir. Bunun içindir ki çocuklarımıza bilginin yanında sevgimizi ve şefkatimizi eksik etmemeli, her fırsatta ülkemizin geleceği çocuklarımıza bunu hissettirmeliyiz. Tüm eğitim camiasına yeni eğitim yılında üstün başarılar diliyorum.? dedi. Kurtulan, ziyaret ettiği okullarda eğitimcilere kitap seti hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber