Esyönder Başkanlığı'na Dr. Halil Çankaya seçildi

Eskişehir'de iki yıl önce kurulan Eskişehir Yöneticiler Derneği (Esyönder)'nde başkanlığa Eskişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Halil Çankaya seçildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 16:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mevlüt Gümüş'ün Ankara'da göreve başlamasından dolayı boşalan başkanlık görevi için dernek binasında olağanüstü genel kurul yapıldı. Toplantıda derneğin başkan ve yönetim kurulu üyeleri yeniden belirlendi. Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Dr. Halil Çankaya, başkanlık görevine getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine bu görevin verilmesi için teveccüh eden yönetim kuruluna ve tüm dernek üyelerine teşekkür etti.

Eskişehir'de görev yapan yöneticilerin el birliği içerisinde hareket etmelerinin, şehrin gelişimi açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Çankaya, Eskişehir'in Türkiye'nin önemli bir şehri olduğunu ifade etti.

Çankaya, "Şehrimiz eğitim ve kültür şehri olarak önemli bir konumda bulunuyor. Derneğimizin amacı, ilimiz yöneticileri arasında ki dayanışma ve kaynaşmayı güçlendirmektir." dedi.

İki yıl önce kurulan ESYÖNDER'in yöneticiler arasında güzel bir diyalog sağladığına dikkat çeken Çankaya, "Bugüne kadar yapılan güzel çalışmalardan dolayı, eski başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı yönetim kurulu üyelerimizle birlikte güzel bir şekilde taşımanın heyecanı içerisindeyiz.? diye konuştu.

Derneğin Dr. Halil Çankaya başkanlığındaki yeni yönetim Osman Nuri Başaran, Hamza Yıldız, Adem Kahraman ve Engin Ataman'dan oluşurken, yedek üyeliklere ise Hasan Algül, Alaattin Çoban, Fethi Aygün, Celal Güneş ve Mehmet Ertek getirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber