Malatya'da Niyazi Mısri Caddesi yeniden düzenlendi

Malatya Belediyesi tarafından Niyazi Mısri Caddesi'nde sürdürülen yeniden düzenleme çalışması kapsamında bin 200 metre yağmur suyu drenaj hattı, 6 bin metrekare asfalt, kaldırımlara da doğal taş döşendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2012 16:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya'nın önemli ticaret merkezlerinden Niyazi Mısri Caddesi baştan sona yeniden düzenlendi. Caddenin öncelikle alt yapı çalışmaları tamamlanırken caddeye bin 200 metre uzunluğunda yağmur suyu drenaj hattı döşendi. Ayrıca, cadde boyunca kanalizasyon ve içme suyu abone bağlantıları yenilendi. 6 bin 50 metrekare asfaltlama yapılan caddede, çevre düzenlemesi kapsamında doğal taş ile toplam 20 bin metrekare kaldırım döşendi.

Kilit taşı kullanılarak 700 metrekare cep otopark alanı oluşturulan caddede, elektrik hatlarının yer altına alındığı kaydedilen açıklamada, 130 aydınlatma direği dikilen caddedeki 91000 Dev Öğrenci İlköğretim Okulu önünde sinyalizasyon sistemi kurulması için gerekli alt yapı hazır hale getirildi. Sürdürülen düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla Niyazi Mısri Caddesi'nin ışıl ışıl bir görünüme kavuşacak. Belediyenin ayrıca, İsmetiye ve Şifa mahallelerinin Niyazi Mısri Caddesi ile bağlantılı sokaklarda da yenileme çalışmaları yaptığı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber