TIR ile otomobil çarpıştı: 1 ağır 2 yaralı

Zonguldak- Ereğli karayolunda yabancı plakalı TIR ile hususi otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza da otomobil sürücüsü ağır, oğlu ise hafif yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ekim 2012 23:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza Saat 19.30 sularında Zonguldak-İstanbul karayolu Karayolları Bölge Müdürlüğü önünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ereğli'den Zonguldak istikametine giden Mehmet Virdil (47) idaresinde ki hususi otomobil Ukrayna'dan aldığı kozmetik ürünlerini Zonguldak'a RO-RO seferi ile getiren ve buradan Gebze'ye gitmek için yola çıkan OLEG KORANKO (47) idaresinde ki AK 2975 CB çekici AK 7886 XT dorse plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile otomobil sürücüsü Mehmet Virdil araç içerisinde sıkışırken, oğlu Yunus Emre, vatandaşların da yardımıyla 112 ekipleri ambulansa aldı. Ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Yunus Emre Virdil Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sürücü Mehmet Virdil, araç içerisinden yaklaşık yarım saat süren çalışma sonrasında kurtarıldı. Ağır yaralı Mehmet Virdil, daha sonra sedyeye alınarak ambulansa taşındı. Ambulansta ilk müdahalesi yapıdıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaklaşık 1 saat tek şeritten verilen trafik, araçların yoldan kaldırılmasıyla normale döndü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber