Yüreğir Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergisi uyarısı

Yüreğir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Meral Çetin, emlak ve işyeri çevre temizlik vergisini ay sonuna kadar ödenmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2012 18:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vergisini yatırmak isteyen vatandaşlara her türlü kolaylığın sağlandığını belirten Meral Çetin, 'Emlak servisimizi ve veznelerimizi tamamen yeniledik. Vatandaşlarımız bundan böyle kredi kartı ile de borçlarını ödeyebilecek. Bunun için veznelerimize pos makinesi yerleştirdik.? dedi. Belediye binasında mükelleflerin rahatlıkla vergilerini yatıracakları ferah bir ortam hazırladıklarını aktaran Çetin, ?Vatandaşlarımız sıra beklemeden kendilerine yapılan çay, meyve suyu ikramlarını yudumlarken vergilerini ödeyebilecekler.' diye konuştu.

Vadesi geçmiş borçların ödenmesi gerektiğini belirten Meral Çetin, ?Ödenmeyen vergilerin tahsili için belediyemizce ?Amme Alacakları Tahsili Usulü' hakkındaki kanunun ilgili hükümlerine istinaden icra takibi başlatılmış olup, mal kayıtlarına ve banka hesaplarına haciz şerhi gibi yaptırımlar uygulanıyor. Hatta cebren tahsilât yoluna gidiliyor. Bu durumla karşı karşıya kalmamak için belirtilen süre içinde tahakkuk eden borçların ödenmesi gerekir.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber