Vali Özdemir çakacak Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2012 11:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırşehir Gazeteciler Cemiyetine iade-i ziyaret gerçekleştiren Vali Özdemir Çakacak, basın mensuplarıyla görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti başkanı Mehmet Emin Turpçu, Kırşehir'in menfaatleri söz konusu olduğunda her türlü yardıma açık olduklarını belirterek basın mensuplarının çalışmalarından bahsetti.

Kırşehir'de göreve başladıktan sonra iade- ziyaretlere başladıklarını kaydeden Vali Özdemir Çakacak da, halkın en iyi hizmeti hak ettiğini ve bunu yaparken basın ile birlikte hareket etmek gerektiğini ifade etti.

Vali Çakacak, ?Dünyada insana verilen değeri gördüğümüzde kendi milletimizin daha çok değeri hak ettiğini düşünüyorum. En ve güzel hizmeti vermeyi kendimize hedef koyduk. Hizmeti ibadet seviyesinde görüyor ona göre hareket ediyoruz. Bunun için ilin tüm dinamikleri harekete geçmeli ve uygulamaya konmalı.? şeklinde konuştu.

Kırşehir'deki basın mensuplarının kendi aralarında oluşturdukları konsensüs ile ilin menfaatleri söz konusunda olduğunda birlik içinde olmalarının çok güzel olduğunun altını çizen Çakacak, ?Bunu çok beğeniyorum ve takdir ediyorum. Önemli olan iletişim halinde olmak ve kültürümüzde Ahilik ilkeleri ile hareket etmektir.? ifadelerini kullandı.

Ziyaret Kırşehir'in önemli konularında görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber