Erzincan 36 bin m2'lik sürücü eğitim pistine kavuştu

Erzincan Belediyesi'nin, Erzincan'daki sürücü kursları ve Geçit Belediyesi ile işbirliği yaparak geliştirdiği proje kapsamında inşa edilen sürücü pisti kısa bir süre içerisinde hizmete sunulacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 10:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzincan Belediyesi'nin, Erzincan'daki sürücü kursları ve Geçit Belediyesi ile işbirliği yaparak geliştirdiği proje kapsamında inşa edilen sürücü pisti kısa bir süre içerisinde hizmete sunulacak. Pistte son rötuşlar yapılıyor.

Yaklaşık iki aydır süren sürücü pisti inşası, trafik levhalarının ve ışıklarının da montajı ile hizmete hazır hale geldi. Geçit Beldesi ve Erzincan Belediyesi sınırları arasında kalan bölgede yeşil alan çalışmaları da başladı. Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Cavit Şireci, 35 bin m2'lik bir yeşil alan olarak da hizmet verecek olan sürücü pistinin kentin yeşil dokusuna katkı sağlayacağını söyledi. Standartlara uygun bir sürücü pistini inşa ederek vatandaşların kullanımına sunduklarını da ifade eden Şireci, artık sürücü eğitimlerinin daha sağlıklı ve daha verimli gerçekleşeceklerine inandıklarını da sözlerine ekledi.

Sürücü pisti 36 bin m2'lik alanı ile Türkiye'nin en büyük sürücü eğitim pisti olma özelliğini taşıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber