Kar maskeli soyguncular eski personel çıktı

Antalya'da, geçtiğimiz 12 Kasım gecesi bir süpermarkette 15 bin TL'yi gasp eden kar maskeli ve silahlı zanlılar, polis tarafından yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 10:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gözaltına alınan iki kişinin, marketin eski çalışanları olduğu belirlendi.

12 Kasım tarihinde Muratpaşa ilçesi Sinan Mahallesi Cebesoy Caddesi üzerindeki bir süpermarkete saat 22.00 sıralarında gelen kar maskeli ve silahlı 3 kişi, kasiyer Ebru K. ve Gökhan S.'nin ellerini koli bandı ile bağladıktan sonra, kasada bulunan 15 bin liraya yakın para ile 2 IPAD ve güvenlik kaydı yapan harddiski alarak kayıplara karışmıştı.

Soygunun ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameraları ile MOBESE kameralarını incelemeye aldı. Görüntüleri izleyen polis, marketten çıkan şüphelilerin maskelerini olay yerinden 200 metre uzakta çıkarıp, yürüyerek uzaklaştıklarını belirledi. Kamera görüntülerini market çalışanlarına izleten polis, zanlıların daha önce aynı iş yerinde çalışan K.S. ve K.K.S. olduğunu tespit etti.

Şahısları yakalamak için operasyon başlatan polisler, K.S.'yi (19) Kahramanmaraş'ta, K.K.S.'yi (17) ise Antalya'da yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların üzerinden, gasp ettikleri IPAD'lerden biri ile paranın bir kısmı ele geçirildi. Zanlılara yardım ettiği belirtilen üçüncü şahsı yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

Öte yandan, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan K.S. ve K.K.S., adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber