Kocamaz: Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adayım

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2012 19:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocamaz, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığı açıklamada MHP Genel Merkezi ziyareti sonrası aldığı ışıkla Tarsus'ta gerçekleştirdiği hizmetleri Mersin'de de yapabilmek için aday olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı'nda onay için bekleyen Büyükşehir Belediyesi yasası sonrası aday olmasının şart olduğunu dile getiren Başkan Kocamaz, ?Vatandaş bizden görev bekliyor. Biz de diğer partili adaylığı düşünen arkadaşlar gibi halk arasında anketler yaptırdık. Sonrasında halktan bu yönde yoğun talep üzerinde aday olmaya karar verdim. Emin olmadığım hiçbir yola çıkmam. Merkezde dahi iddialıyız. Kaldı ki tüm ilçelerde zaten Milliyetçi Hareket Partisi'nin yoğun üstünlüğü var. Genel Merkezimizde birleştirici, bütünleştirici bir adayla sonuç alınacağını biliyor. Söylediğimin sözlerin altı boş değil. Araştırıp arkadaşlarımızla irdeledikten sonra böyle bir yola çıktık. Takdir elbette ki önce yüce Allah'ımızın sonra Genel Merkezimizin. Aday gösterilmem halinde halkımızın bize destek vereceğinden en küçük bir kuşkumuz yok? diye konuştu.

Türkiye'de hizmet kalitesi olarak ilk 3 içerisine girmesinin hem partisine hem kendisine moral verdiğini söyleyen Kocamaz, adaylık açıklamasında ?Genel Başkanımıza ekibimizi ve aldığımız hizmet kalite ödülünü götürdüm. Genel başkan ve ekibi de bu konuda hemfikir. Biz de görevden kaçacak değiliz. Mersin'i kaos ve sıkıntılı ortamdan kurtarmak için göreve talibiz. Her şeyin bir sonu var. Ben elbette ki bu dünyaya direk olarak gelmedim. Kocamaz'ın da bir sonu var. Kocamaz ortaokul sıralarından bu yana ülkücü mücadele sürdürdüm. Bunu Tarsus'ta aday olurken de aynı anlayış ve ülkücü arkadaşlarımın desteği ile 20 yıldır Tarsus'u alnımızın akı ile yönetiyoruz. Büyükşehir Yasası'nın Meclis'te kabul edilmesinden sonra benim büyükşehire aday olmam farz oldu? ifadelerine yer verdi.

Tarsus'ta ki hizmetlerini çıraklık ve kalfalık olarak değerlendiren Kocamaz, Mersin'de ustalık hizmetlerini gerçekleştireceğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber