Öğrenci velilerine pazarlamacı uyarısı

Pazarlamacıların yeni hedefi eğitim öğretim çağında çocukları olan aileler. Bazı velilere telefonla ulaşan veya evlerinde ziyaret eden pazarlamacılar, Milli Eğitim Müdürlüğü'nden geldiklerini belirterek, ellerindeki eğitim materyallerini yüksek fiyatla senet karşılığı satıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2012 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyla ilgili okullara bir uyarı yazısı göndererek, bu konu hakkında duyarlı olunmasını istedi. Konuyla ilgili açıklama yapan Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Milli Eğitim Müdürlüğü'nden geldiklerini belirterek, eğitim materyali satmaya çalışan kişilere karşı vatandaşları uyardı.

Herhangi bir eğitim materyalinin satışıyla ilgili çalışmalarının bulunmadığını belirten Gülsar, ?Bazı velilerden, telefonla arandıkları veya doğrudan evlerine gelerek bazı eğitim materyalleri satmaya çalıştıkları yönünde şikâyetler geliyor. Müdürlüğümüzün, bu konuyla ilgili herhangi bir çalışması yoktur. Vatandaşlarımız, bu kişilere itibar etmesinler. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin bu konuda uyarılması için de okullarımıza bir yazı gönderdik.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber