Turgutlu'da 600 gence İitihdam sağlanacak

Turgutlu Meslek Yüksekokulu, Seramiksan A.Ş. ve İş Kur'un ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında verdiği eğitimlerle, Seramiksan A.Ş. bünyesinde çalışmak üzere kalifiye elemanlar yetiştirmeye devam ediliyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Aralık 2012 13:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2011 yılında başlayan ve yaklaşık 200 gence Seramiksan A.Ş.'de iş imkanı sağlayan proje kapsamında eğitimler, Turgutlu Meslek Yüksek Okulu öğretim elemanları tarafından verildi. Kursiyerler eğitim süresince kendilerine verilen seramik konusunda malzeme, üretim gibi temel bilgilerin yanında, kalite, davranış bilimleri, bilgisayar, iş güvenliği gibi konularda da bilgi sahibi oldular.

2011 yılı Kasım ayında başlayan kurslar 4 ayrı dönemde, 8 farklı grupta ve 30 günlük periyotlar halinde gerçekleştirildi. Eğitime katılan kursiyerler aldıkları her dersle ilgili yapılan yazılı sınavda başarılı olanlar Seramiksan'da 30 günlük staj yapmaya hak kazandılar. Stajını başarıyla tamamlayan kursiyerler yoğun kurs ve stajın sonrasında ise Seramiksan çalışanı olarak kendileriyle ilgili yeni bir başlangıca merhaba dediler.

Turgutlu Meslek Yüksek Okulu'ndan, konusunda uzman 8 öğretim elemanının görev aldığı ve önümüzdeki aylarda yeniden açılması planlanan kursları da kapsayan program süresince, toplam 600 gence Seramiksan'da istihdam sağlanması hedefleniyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber