Babasından helallik isteyip cinayet işlemiş

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Umurbey Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Savaş Uzun'u makamında tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen sanığın, cinayet öncesi babasını arayıp helallik istediği öğrenildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2012 09:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ?adam öldürmek? suçundan hakkında dava açılan T.T.'nin yargılanmasına devam edildi. Hakkındaki iddiaları yalanlayan sanık T.T., maktulün kendisi hakkındaki hakaret ve tehditlerinin kulağına geldiğini ifade ederek, ?Uyuşturucu olayıyla alakalı tebligat almasının ardından maktulün bana karşı tavır ve davranışları değişmişti. Bir soğukluk vardı. Ayrıca bana iş vermemeye başladı. Olay günü de maktul beni çağırdığı için yanına gittim. Savaş'ın öldüğünü polislerden duydum. Ben silahı silip atacaktım. Hava sıcak olduğu için banyo yapıp rahatladım. Ayrıca olaydan sonra tabancada kalan mermileri de attım? dedi.

Bu arada mahkeme 5 kişiyi şahit olarak dinledi. Şahitler arasında yer alan sanığın babası M.T. olayı görmediğini ifade ederek, ?Cinayet günü oğlum beni telefonla aradı. ?Baba hakkını helal et. Ben gidiyorum' dedi ve ardından telefonu kapattı. Bu konuda başka bir bilgim yok? dedi.

Sanık avukatı olay yerinde keşif yapılmasını talep ederken, sanığın tahliye talebini reddeden mahkeme duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber