Simav Eynal Kaplıcaları çağa ayak uydurdu

Simav'da şifalı sularıyla ünlü 900 yataklı Eynal Kaplıcalarında yenilenen tesislerle birlikte yönetim anlayışı da değişip gelişti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ocak 2013 22:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Simav Eynal Kaplıcaları çağa ayak uydurdu

Profesyonel düşünen kaplıca yönetimi konukların kendilerini evinde gibi hissetmesi için 192 apart tarzı motellerin çatılarına yerleştirdiği çanak antenler sayesinde uydudan yayınlanan pek çok televizyon programını izleme olanağı buluyor. Bazı apartlara yerleştirilen jakuzilerle de sıcak suyun keyfini çıkarıyor.

Müşteriler şimdi kaplıcada bir yandan hastalıklarına şifa bulurken bir yandan da doğal güzellikler içerisindeki kaplıcada ucuz tatilin keyfini çıkarıyor.

Hastalıklarına derman bulmak maksadıyla geldikleri Simav'da doğal güzellikler içerisindeki Eynal kaplıcalarını tercih eden turistler ise durumlarından oldukça memnun.

Yılda ortalama 750 ile 900 bin arasında değişen yerli ve yabancı turisti ağırlayan Kaplıcada turizm anlayışı yenilenen tesislerle birlikte önemli ölçüde değişti. Bu kapsamda kaplıcadaki 192 apart tarzı motellerin büyük bir kısmı sağlık turizminin yanı sıra müşterilerin kendisini evinde gibi hissetmesi için her türlü konfor düşünülerek mobilyalarla dayanıp döşendi. Motellerin bir kısmına vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda jakuzi bile yerleştirildi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber