9 Mart 2013'ten önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Mart 2013 00:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Siirt şehir meydanında toplu açılış ve TOKİ anahtar teslim törenine, partisinin il danışma meclisi toplantısına ve Silopi Termik Santrali'nin açılış törenine katılacak.

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Altındağ Yunus Emre Çarşısı'nda iş yerleri yanan esnafı ziyaret edecek.

3- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda, Tıp Bayramı gala gecesine katılacak.

4- Adalet Bakanı Sadullah Ergin, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı Bölge Toplantısı'na katılacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, toplantının açılış konuşmasını yapacak.

5- Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları adaylık sürecinde desteklerini taahhüt eden şirketlerin temsilcileriyle Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde basın toplantısı yapacak, Zeytinburnu Belediyespor'un tesisinin açılışına katılacak.

6- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin siyaset ve liderlik okulunun 8. dönem açılış törenine ve Aksaray'da, belediye başkanı aday takdimi toplantısına katılacak.

7- Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor Beşiktaş'ı konuk edecek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Kayserispor, Gaziantepspor-Akhisar Belediye karşılaşmaları oynanacak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber