Mısır satarak kızını okutan kadın 'yılın annesi' seçildi

Iğdır'da eşinden ayrı yaşayan ve kızını okutabilmek için Mısır satan Semra Vurgun, Türkiye Değişim Hareketi Partisi (TDH) Iğdır İl Başkanlığı tarafından 'yılın annesi' seçildi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Mayıs 2013 22:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mısır satarak kızını okutan kadın 'yılın annesi' seçildi

Iğdır'da eşinden ayrı yaşayan ve kızını okutabilmek için Mısır satan Semra Vurgun, Türkiye Değişim Hareketi Partisi (TDH) Iğdır İl Başkanlığı tarafından 'yılın annesi' seçildi.

Anneler Günü nedeniyle TDH İl Başkanı Gülay Aras, Haydar Aliyev parkında kurduğu tezgahta haşlanmış Mısır satarak geçimini sağlayan bir çocuk annesi Semra Vurgun'u yılın annesi seçtiklerini söyledi. Partililerle beraber Mısır tezgahına gelerek 37 yaşındaki Semra Vurgun'a çiçek ve plaket veren Aras, yapmış olduğukları araştırma sonucu Semra hanımı yılın annesi seçme kararı aldıklarını belirtti. Gülay Aras, "Semra hanım çocuğu için el arabasında Mısır satıyor ve ailesinin geçimini sağlıyor. Semra hanımın ve tüm annelerin anneler gününü kutluyorum" dedi.

Eşinden boşandıktan sonra 18 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi kızı Ebru'yu okutabilmek için gece-gündüz demeden çalıştığını belirten Semra Vurgun ise, hatırlanmanın çok güzel olduğunu vurgulayarak partililere teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber