Sevgilisi terk eden genç kız 18'inci kez intihara kalkıştı

Adapazarı'nda D-100 Karayolu üzerinde bulunan Sakarya Köprüsü, ilginç bir intihar girişimine sahne oldu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Mayıs 2013 23:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sevgilisi terk eden genç kız 18'inci kez intihara kalkıştı

Adapazarı'nda D-100 Karayolu üzerinde bulunan Sakarya Köprüsü, ilginç bir intihar girişimine sahne oldu. 17'nci kez intihar girişiminde bulunduğu belirtilen 25 yaşındaki Gurbet Y. erkek arkadaşının kendisini terk etmesi üzerine köprünün korkuluklarını aşıp, "Onu bana getirmezseniz atlarım" dedi. İzmit'te oturan sevgilisinin getirilmesinin ardından genç kız, bir anlık dalgınlığından yararlanan jandarma komutanı tutarak yakalanarak köprüden indirildi.

Akyazı'nın Küçücek Mahallesi'nde oturan Gurbet Y. akşam saatlerinde D-100 karayaolu üzerindeki Sakarya Köprüsüne çıktı. Köprüdeki genç kızı gören vatandaşlar, durumu güvenlik güçlerine ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gurbet Y., terk eden sevgilisi gelmezse atlayacağı tehdidinde bulundu. Kısa süre sonra olay yerine gelen ailesini de yanına yaklaştırmayan genç kız, "Yanıma gelirseniz atladım" dedi. Sürekli olarak İzmit'te oturan erkek arkadaşı Rüstem T.'nin yanına gelmesini isteyen Gurbet Y., "Bana onu getirin" diye bağırdı. Bunun üzerine polis ekipleri İzmit'te oturan Rüstem T.'ye ulaşarak olay yerine gelmesinin sağladı.

Yaklaşık 2.5 saat köprü korkuluklarında bekleyen ve kimseyi yaklaştırmayan genç kız, sevgilisini karşısında görünce sinir krizi geçirdi. ağlayarak barışmak istediğini belirten Gurbet Y.'nin bir anlık dalgınlığından faydalanan Kıdemli Başçavuş Cemal Demirbaş, yakalayarak köprüden indirdi. Gurbet Y., 112 ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

Kızının kurtarılışını izleyen annesi ile akrabaları da gözyaşları içerisinde hastaneye gitti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber