PTT soyguncularını sis farı yakalattı/ Video

Silahlı soygunu gerçekleştirdiği iddia edilen maskeli iki zanlıdan biri, güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu olayda kullanılan otomobilin eksik sis farından yola çıkılarak yakalandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2013 11:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da PTT şubesinden bin 500 lira çaldığı iddia edilen silahlı ve maskeli iki zanlıdan biri, güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu olayda kullanılan otomobilin eksik sis farından yola çıkılarak yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi'ndeki PTT şubesinde 11 gün önce silahlı ve maskeli iki kişi tarafından gerçekleştirilen soygunla ilgili güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Soygunda kullanılan otomobilin sol sis farının olmadığını tespit eden ekipler, kent merkezindeki 200 güvenlik kamerası kayıtlarından aracın plakasını belirledikten sonra şüphelilerden M.O'yu (30), Dumlupınar Mahallesi'ndeki evinde yakaladı.

İnşaat işçisi olduğu belirtilen M.O, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kimliği belirlenen diğer zanlının yakalanması için çalışma başlatıldığı kaydedildi.

PTT şubesindeki güvenlik kamerası kayıtlarında, beyaz renkli otomobilin şube arkasındaki sokağa girdiği, bir süre sonra yüzlerinde maske olan biri silahlı iki kişinin içeri giriş yaptığı görülüyor.

Şubede işlem yaptırmak için bekleyen vatandaşlar, bu sırada korkarak kenara çekiliyor. Şoka giren genç kız, yaşlı kadının arkasına saklanırken, bir kadın da çocuklarını kucağına alıyor. Zanlılardan birinin silahla rastgele ateş ederek silahı doğrulttuğu veznedarın masanın altına girdiği kayıtlarda, zanlıların kasadaki paraları aldıktan sonra şubeden ayrıldığı görülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber