Denizli'de kaza:Anne ve bebeği öldü

DENİZLİ'de sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği kamyonet önünde giden kamyona çarptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Temmuz 2013 08:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Denizli'de kaza:Anne ve bebeği öldü

Kazada 32 yaşındaki Aylin Çaputçu ile 10 aylık oğlu Yağız Sadık Çaputçu hayatını kaybederken, sürücü Ahmet Çaputçu ve kızı Sevilay Çaputçu ağır yaralandı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında, Kumkısık Köyü Denizli- İzmir Karayolu çevreyolu kavşağı girişinde meydana geldi. Aydın'dan Denizli yönüne giden sürücü Ahmet Çaputçu (34), 20 ZZ 323 plakalı kamyonetin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet önünde giden Şenol Kahramanca (45) yönetimindeki 32 LK 739 plakalı kamyona arkadan çarptı. Hurdaya dönen kamyonette Aylin Çaputçu ile araçtan yola fırlayan 10 aylık oğlu Yağız Sadık hayatını kaybetti. Sürücü Ahmet Çaputçu ve 5 yaşındaki kızı Sevilay Çaputçu ise yaralandı.

BABA VE KIZI TEDAVİ ALTINDA

İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri yaralı baba ve kızını, Denizli Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapatıldı. Aylin Çaputçu ile oğlu Yağız Sadık Çaputçu'nun cesetleri otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyon şoförü Şenol Kahramanca gözaltına alınarak jandarma karakoluna götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ANNE VE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ

Denizli'de, ekmek servisi yapılan kamyonetin kontrolden çıkarak arkadan hareket halindeki kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 32 yaşındaki Aylin Çaputçu ile oğlu 10 aylık Yağız Sadık Çaputçu için Tavas İlçesi Kızılcabölük Beldesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Hanönü Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından anne ve oğlu belde mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Sürücü Ahmet Çaputçu ve 5 yaşındaki kızı Sevilay Çaputçu'nun ise Servergazi Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber