Para vermeyen polis memurunu 6 yerinden bıçakladı/ Video

Konya'da polis memuru İbrahim Önder Dağ iddiaya göre, para vermediği bali ve tiner kullanan Muhammet S.(23), tarafından 6 yerinden bıçaklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Temmuz 2013 03:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'da polis memuru İbrahim Önder Dağ iddiaya göre, para vermediği bali ve tiner kullanan Muhammet S. (23), tarafından 6 yerinden bıçaklandı. Yaralı polis memuru hastanede tedavi altına alınırken, şüpheli oturduğu apartmanın çatı katında yakalandı.

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Beyşehir Çevreyolu üzerinde meydana geldi. Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ekipler Amirliğinde görevli polis memuru İbrahim Önder Dağ, teravih namazından çıkıp evine doğru yürümeye başladı. Dağ, yolda yürürken önüne Muhammet S. çıktı. Tiner ve bali kullandığı öğrenilen Muhammet S., iddiaya göre polis memurundan tiner almak için para istedi. Polis memuru Dağ, para vermeyi reddedince ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında İbrahim Önder Dağ'ın yere düşmesini fırsat bilen Muhammet S., cebinden çıkardığı bıçağı rastgele sallamaya başladı. Polis memurunu 6 yerinden bıçaklayan Muhammet S., olay yerinden hızla kaçtı. Kanlar içerisinde yerde kalan Dağ ise olay yerine çağırılan ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İbrahim Önder Dağ'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

ÇATI KATINDA YAKALANDI

Polis memuru ve çevredekilerin ifadeleri doğrultusunda eşgal üzerinde çalışma yapan ekipler şüphelinin yakın çevrede oturan ve daha önceden de yaralama suçundan poliste çok sayıda kaydı bulunan Muhemmet S., olduğunu belirledi. Şüphelinin olay yerinden 300 metre ilerideki evine baskın yapan ekipler Muhammet S.'yi oturduğu apartmanın çatı katında yakaladı. Muhammet S'nin suç aleti bıçağı eve sakladığı öğrenildi.

'HANGİ GAZETEDE ÇIKACAK SABAH OKUYALIM'

Sağlık kontrolü için Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Muhammet S., kendisini görüntüleyen basın mensuplarının neden bıçakladın? sorusuna," Çek çek iyi çek. Ne bıçaklaması kardeşim. İftira. Yakışıklı çıkıyomuyum? Ne parası ya para istemedim. Hangi gazetede çıkacak. Sabah okuyalım" diye gülerek cevap verdi.

Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülün şüphelinin sorgusu sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber