Ultra lüks doğumevi yapılıyor

AFYONKARAHİSAR Devlet Hastanesi'nin yanına Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi yapılacak.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Ağustos 2013 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ultra lüks doğumevi yapılıyor

AFYONKARAHİSAR Devlet Hastanesi'nin yanına Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi yapılacak. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, hastane inşaatı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi. Doğumevi hastanesi inşaatı çalışmaları hakkında bilgi veren Dr. Erenoğlu, yeni devlet hastanesinin şehre bakan kısmında yapımı sürdürülen doğumevinin Kasım 2014'te teslim edileceğini belirtti.

Kadın doğum hastalarının tek odalarda konforlu ve rahat şekilde tedavi görmelerinin planlandığını anlatan Dr. Erenoğlu, "Doğum yapan kadınlara çok güzel, tek kişilik 7 yıldızlı rahat, her türlü konforu olan odalarda hizmet vermek istiyoruz. Ultra lüks bir hastane olacak. Muhtemelen Türkiye'nin donanım bakımından sayılı hastanelerinden biri olacak. Temennimiz, çaba ve çalışmalarımız bu yönde" dedi.

HEKİM EKSİĞİ GİDERİLECEK

Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı doktor sıkıntısının varlığına işaret eden Dr. Ayhan Erenoğlu, bu ihtiyacın yurt genelinde olduğunu vurguladı. Bunun yanı sıra acil hekim eksikliği bulunduğunu aktaran Dr. Erenoğlu, "Dönem tayinleri sonucu 3 bin 368 adet acil hekiminin tayini söz konusu. Afyon'a 30 ile 35 atama bekliyoruz. Böylece bu sorunumuzu çözmüş olacağız" dedi.

İl merkezinde 3 adet aktif durumda çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı hekimin görev yaptığını belirten Dr. Erenoğlu, bu hekimlere özverili mesaileri nedeniyle teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber