CHP, Unakıtan'ın kızının izini sürecek...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Şubat 2006 14:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yarın Telsim Genel Müdürü Mehmet Taşaltan'ı ziyaret edecek olan CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın kızı Zeynep Unakıtan'ın kendisiyle bir görüşme yapıp yapmadığını soracak.

CHP'den yapılana açıklamada, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen'in yarın saat 11.00'da Telsim Genel Müdürü Mehmet Taşaltan'ı ziyaret ederek bilgi edinme yasası çerçevesinde bazı sorular yönelteceğini bildirdi.

İstanbul İkitelli'deki Genel Müdürlük Binası'nda gerçekleşecek olan ziyarette Sevigen, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın kızı Zeynep Unakıtan'a ilişkin sorular yöneltecek.

14 Kasım 2005 tarihinde Zeynep Unakıtan'ın Taşaltan'la bir görüşme yapıp yapmadığı sorusuna yanıt arayacak olan Sevigen, Taşaltan'a ziyaretin ardından Vodafone yöneticileriyle görüşüp görüşmediğini soracak. Zeynep Unakıtan'ın binanın ziyaretçi kayıt defterinde kaydının olup olmadığını, defter kayıtları üzerinde oyananıp oynanmadığını bilgi edinme çerçevesinde soracak olan Sevigen, Zeynep Unakıtan'ın ziyaretinden 1 ay sonra gerçekleşen Telsim ihalesinde rolü olup olmadığını araştıracak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber