17 yaşındaki genci öldürdükten sonra yakıp gömen 3 kişi tutuklandı

BOLU'nun Gerede İlçesi'nde, 17 yaşındaki Muhammed Zahit Danışman'ı öldürdükten sonra cesedini yakıp gömen 3 kişi tutuklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Eylül 2013 17:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
17 yaşındaki genci öldürdükten sonra yakıp gömen 3 kişi tutuklandı

14 Eylül Cumartesi günü kaybolan Muhammed Zahit Danışman'dan bir daha haber alınamadı. Muhammet Zahit Danışman'ın kaybolmasıyla ilgili soruşturma yürütülürken, olayın ardından psikolojik sorunlar yaşayan, annesiyle birlikte yatan 18 yaşındaki B.S. babasına Muhammed Zahit Danışman'ı öldürdüklerini söyledi. B.S. dün babasıyla birlikte savcılığa giderek, olay gecesi içki içtiklerini 27 yaşındaki E.Y.'nin tüfekle oynarken Muhammet Zahit Danışman'ı vurduğunu anlattı. B.S, E.Y.'nin tehditte bulunması üzerine cesedi yakıp daha sonra gömdüklerini de belirtti. B.S.'nin ifadesi doğrultusunda ilçe merkezine 36 kilometre uzaklıkta bulunan Karapazar Yaylası'nda Muhammet Zahid Danışman'ın cesedi gömüldüğü yerden çıkarılarak, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

B.S. ile Gerede'de bulunan 37 yaşındaki S.K. gözaltına alınırken, olayın ardından İstanbul'a giden E.Y. yakalanarak dün gece saatlerinde Gerede'ye getirildi. Adliyeye sevk edilen E.Y, B.S. ve S.K. tutuklanarak cezaevine konuldu.

Muhammed Zahid Danışman'ın Gerede'de bir camide imamlık yapan babası Salih Danışman, pazartesi günü Adli Tıp Kurumu'ndan cenazeyi alarak toprağa vereceklerini belirterek, "Cenazeyi bize de göstermediler. Arkadaşlarıyla birlikteyken birisi tüfekle oynarken oğlumu vurmuş. Daha sonra yakıp gömmüşler" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber