Devrek'te doğalgaz çalışmaları için ilk kazma vuruldu

Devrek’te doğalgaz çalışmaları için ilk kazma vuruldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2013 23:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Devrek'te doğalgaz çalışmaları için ilk kazma vuruldu

Devrek'te doğalgaz çalışmaları için ilk kazma vuruldu.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde doğalgaz alt yapı çalışmaları için belediye başkanı ve diğer yetkililerin katılımı ile ilk kazma vuruldu.

Yüklenici firma Akmercan Batıkar Doğalgaz Dağıtım Şirketi doğalgaz alt yapı çalışmalarına ilçenin İnönü Caddesi'nden başlanırken, İnönü Caddesi'ndeki doğalgaz alt yapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı. Devrek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de caddede alt ve üst yapı yenileme çalışmalarına başladı.

“2014'ÜN SONUNDA DEVREK'TE DOĞALGAZ YANMAYA BAŞLAYACAK”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, “Doğalgaz alt yapı çalışmalarına İnönü Caddesi'nden başlanıldı. İnşallah 2014'ün sonunda Devrek'te doğalgaz yanmış olacak. Özellikle kış aylarında Devrek'te fazlasıyla hissedilen hava kirliliği sorunu da doğalgazın gelmesiyle çözüme kavuşacak. Ayrıca doğalgaz çalışmaları nedeniyle beklettiğimiz İnönü Caddesi'ndeki çalışmalarımıza başladık. Yapılacak çalışmalarla birlikte İnönü Caddesi alt ve üst yapı bakımından sorunsuz bir hale gelecek. Halkımıza, ilçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber