GKV'nin Cumhuriyet konulu yarışma galibi İrem Ateş ödülünü aldı

Cumhuriyetin 90. yılını coşkuyla kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu'nda Cumhuriyet şöleni etkinlikleri çerçevesinde öğrencilere Atatürk sevgisini ve Cumhuriyet bilincini yerleştirmek, Kurtuluş Savaşı'nın önemini benimsetmek amacıyla GKV Ortaokulu Türkçe öğretmenleri rehberliğinde Cumhuriyet konulu kompozisyon yarışmasında 7. sınıf öğrencisi İrem Ateş, "Cumhuriyet Bayramı" konulu kompozisyonu ile birinci oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2013 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
GKV'nin Cumhuriyet konulu yarışma galibi İrem Ateş ödülünü aldı

Yarışma birincisi İrem Ateş düzenlenen ödül töreninde Cumhuriyeti yaşatan bu önemli yarışmayı düzenleyen okul yöneticilerine teşekkür ederek, " Bu anlamlı günde, böyle anlamlı bir konu ile yarışma birincisi olmak, bayram sevincimi iki kat artırdı" dedi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Yardımcı Doçent Doktor Atanur Vergili tarafından ödüllendirilen yarışma birincisi İrem Ateş'in mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Ödül töreni sırasında Atanur Vergili, öğrencimizi kutladı ve "Türk gençliğine çok güvenen ve bunu her fırsatta vurgulayan Atatürk, ülke topraklarının bölünmez bütünlüğünü ve Cumhuriyeti koruma görevini de bu nedenle gençlere vermiştir. Aydın, milli değerlerini koruyan, ileri görüşlü bir nesil yetiştirildiğinde Türkiye yalnızca ileri toplumlar seviyesine ulaşmakla kalmayacak, oldukça geniş bir coğrafyada pek çok ülkeye liderlik yapabilecek konuma gelecektir. Gençlerimize doğru hedefler belirlemek, bu hedeflere ulaşabilmeleri için yol göstermek çok büyük önem taşımaktadır. Bu, hem gençlerimizin kişisel gelişimleri hem de ülkemizin geleceği açısından herkesin üstlenmesi gereken bir görevdir. Unutulmamalıdır ki Türkiye'nin geleceği, Mustafa Kemal Atatürk'ün hepimize vasiyet etmiş olduğu gibi, vicdanlı, sağduyulu, güzel ahlaklı, çağdaş, ilerici, vatansever, kişilikli bir neslin yetiştirilmesine ve bu neslin azmine, şevkine ve çalışmalarına bağlıdır" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber