Didim Mesleki Eğitim Merkezi'nden Didimli elektrik işletmesine teşekkür

Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünün Mutfak bölümünün tadilatı ve onarım işlemleri gerçekleştiren Güven Elektrik’e Merkez Müdürü Şakir Şahan tarafından teşekkür belgesi verildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ocak 2014 23:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Didim Mesleki Eğitim Merkezi'nden Didimli elektrik işletmesine teşekkür

Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünün Mutfak bölümünün tadilatı ve onarım işlemleri gerçekleştiren Güven Elektrik'e Merkez Müdürü Şakir Şahan tarafından teşekkür belgesi verildi.

Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanında açılan normdan dolayı kurumun uzun zamandır ihtiyacı olan Mutfak bölümünün tadilatı ve onarım işlemleri ile tesisat işlemleri Güven Elektrik tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirildi. Yapılan hizmetten dolayı Merkez Müdürü Şakir Şahan, Güven Elektrik işletmecisi Muharrem Pektaşoğlu'nu ziyaret edip desteklerinden dolayı teşekkür ederek, teşekkür belgesi verdi.

Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şahan "Güven Elektrik gibi mesleki eğitime gönül vermiş işyeri sahiplerinin kurumumuza destek vermeleri, Didim'de mesleki eğitimdeki kalite anlamında bizleri iyi bir noktaya getirdi. Böyle bir kullanım alanına kurum olarak çok ihtiyacımız vardı. 2 yıl gibi bir sürede yapılan istihdam garantili mesleki kurslarla işe yerleştirme oranları 2 katına çıkmıştır. Güven Elektrik ve Muharrem Pektaşoğlu gibi ustalarımıza kurumumuza ve mesleki eğitim sistemine desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Süreç içerisinde diğer işyeri sahiplerini ve ustalarımızı gezerek alan taramamızı neticelendirmiş olacağız." dedi.

İşletme sahibi Muharrem Pektaşoğlu ise "Mesleki Eğitim Merkezi, biz ustaların. Bizler destek verdiğimiz sürece yeni çıraklar yetişecek ve ülkenin ihtiyacı olan ara vasıflı ara insan gücü buradan temin edilecektir. İşi yaparken sonuçta böyle bir belge beklemiyordum, çok mutlu oldum. Merkez Müdürüme ve tüm personele teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber