Demirci Kaymakamlığı'ndan öğrenci ve velilere sinema gösterisi

Demirci Kaymakamlığı tarafından öğrencilere karne hediyesi verileceği ve Demirci halkına “Sesimizi Duyan Var Mı” projesi kapsamında ücretsiz filim gösterimi sunulacağı belirtildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ocak 2014 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Demirci Kaymakamlığı'ndan öğrenci ve velilere sinema gösterisi

Demirci Kaymakamlığı tarafından öğrencilere karne hediyesi verileceği ve Demirci halkına "Sesimizi Duyan Var Mı" projesi kapsamında ücretsiz filim gösterimi sunulacağı belirtildi.

Demirci Kaymakamlığı tarafından sömestr tatilinde öğrenci-öğretmen ve velilere animasyon filmi ve "Eyvah Eyvah 3 "filminin gösterimi ikişer seans halinde gösteriminin yapılması sağlanacak. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler için animasyon filmi 27-28 Ocak tarihlerinde saat 14.00 seanslarında "Eyvah Eyvah 3" filmi, 05-06 Şubat tarihlerinde saat 14.00 seanslarında ücretsiz olarak gösterime girecek.Ücretsiz biletler okul müdürlüklerinden temin edilebilecek.

HALKA ÜCRETSİZ SİNEMA GÜNLERİ

Biletlerin kullanım durumuna göre sömestr boyunca gerekli planlama yapılacağı belirtilirken, Kaymakamlık tarafından hazırlanan "Sesimizi Duyan Var Mı" projesi çerçevesinde "Halam Geldi" adlı sinema filmi 20-21-22-23 Ocak tarihlerinde saat 20.00'da seanslarında ücretsiz olarak ilçemiz sinema salonunda gösterimi yapılacak. Sinemaya gitmek isteyen vatandaşlar "Halam Geldi" filmi için 20-21-22-23 tarihlerinde saat 20.00 seanslarına ücretsiz biletlerini sinema salonundan anılan tarihlerde temin edebilecekleri belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber