Önce araca sonra yayaya çarptı

Başkent’te kırmızı ışıkta durmadığı iddia edilen bir araç, önce bir otomobile çarptı, ardından yol kenarında bekleyen bir yayayı ezdi. Talihsiz yaya olay yerinde hayatını kaybetti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ocak 2014 11:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Önce araca sonra yayaya çarptı

Başkent'te kırmızı ışıkta durmadığı iddia edilen bir araç, önce bir otomobile çarptı, ardından yol kenarında bekleyen bir yayayı ezdi. Talihsiz yaya olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, sabah saatlerinde Yenimahalle ilçesinin İvedik Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İvedik Caddesi üzerinde seyir halinde olan Ali K. kontrolündeki 06 CFU 61 plakalı araç, kırmızı ışıkta durmayıp, Aydan Caddesi üzerinde seyir eden Alperdin Bilgihan Aslan kontrolündeki 06 RDE 12 plakalı otomobile çarptı. Ali K. kontrolündeki araç, hızını alamayıp yol kenarında otobüs bekleyen Aşkın Süsoy'u ezdi. Yenimahalle teleferik inşaatında çalıştığı öğrenilen Süsoy, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazayı gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücü Ali K. ile yolcular Ömer Berrak ve Bekir Dursun'u olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırdı.

Hayatını kaybeden Süsoy'un cansız bedeni etrafında toplanan meraklı vatandaşları uzaklaştıran polis ekipleri, olay yerine güvenlik şeridi çekti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber