Baykal'dan Cüneyt Zapsu'ya: Bacağını ayırırız onun

Haber Giriş : 29 Temmuz 2006 09:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan Erdoğan'ın, danışmanı Cüneyd Zapsu'yu kullandığını öne sürdü. Giresun Osmanağa Meydanında düzenlenen "Fındık miting"nde konuşan Baykal Başbakan Erdoğan ile danışmanı Cüneyd Zapsu'yu sert sözlerle eleştirdi

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan Erdoğan'ın, danışmanı Cüneyd Zapsu'yu kullandığını öne sürdü. Giresun Osmanağa Meydam'nda düzenlenen "Fındık miting"nde konuşan Baykal Başbakan Erdoğan ile danışmanı Cüneyd Zapsu'yu sert sözlerle eleştirdi.

Baykal, "Hükümet halka birşey söylüyor, öbür yandan her işe karışan o adam başka şeyler söylüyor. Sakın hata yapmayın. Yanlış kişiyi suçlamayın. İşin özü Başbakan'dır. Başbakan o adamı kullanıyor. Fındığın içinde de Başbakan var, diğer işlerde de" dedi.

Fındığı Türkiye'nin petrolü olarak niteleyen CHP lideri, fındığın Türkiye için 2 milyar dolar döviz geliri demek olduğunu ifade etti. Ardından hükümet ile Fiskobirlik arasındaki gerginliğe hatırlatan Baykal, "Hükümet fındığa destek mi veriyor, köstek mi oluyor? Kimin aracılığı ile köstek oluyor bunu herkes biliyor. Ben iş başına gelirsem, önce Cüneyd Zapsu'yu oradan atacağım. O adam devlet adına fındığa karışacak, fiyata karışacak. Olur mu öyle iş, bacağını ayırırız onun" diye konuştu.

vatan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber