Şehit astsubay boş lojman kalmadığı için kiralık ev tutmuş

Haber Giriş : 08 Ağustos 2006 12:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

milliyet

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'nde yüzlerini poşuyla kapattıktan sonra kapıyı kırarak evine giren PKK'lı 2 teröristin, 38 yaşındaki Jandarma Astsubay Levent Çevik'in şehit edilmesi 8 yaşındaki oğlu Mete'nin ise yaralanmasından sonra ilçede başlatılan operasyonlar sürerken, Şırnak'ta 8 terörist teslim oldu.

Irak sınırına 40 kilometre uzaklıkta bulunan PKK'lı teröristlerin barınmaya çalıştığı Kato ile Kumtik dağlarının eteklerinde bulunan Beytüşşebap İlçesi'nde oturan Astsubay Levent Çevik'in evine giren teröristler tarafından otomatik silahla taranarak şehit edilmesi, oğlu Mete'nin yaralanması ilçede üzüntüyle karşılandı. Astsubay Levent Çevik'in askeri lojmanlarda yer kalmadığı için Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Ulu Camii yanında bir binanın ikinci katını 170 YTL'ye kiraladığı belirlendi.

Astsubay Levent Çevik'in şehit edilmesinden sonra Şırnak'tan gönderilen özel harekat timlerininde katıldığı operasyonlarda özellikle Ali Çavuş ve Mağara Mahallesi'ndeki evler aranıyor. Güvenlik güçleri PKK'lıların ilçe içinden mi yoksa dağlık kesimden mi geldiklerini belirlemek için şehit Astsubay Çevik'in evinin bulunduğu mahallede araştırmalarını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber