TBMM Başkanlık Divanı belirlendi

Parti gruplarının üyelik için bildirdikleri isimler okunarak kabul edildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2015 16:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
TBMM Başkanlık Divanı belirlendi

TBMM Genel Kurulu'nda, siyasi parti gruplarının Başkanlık Divanı'nda kendilerine düşen üyelikler için bildirdikleri isimler okunarak kabul edildi.

Başkanlık Divanı, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Başkanvekilleri Naci Bostancı, Koray Aydın, Şafak Pavey ve Yurdusev Özsökmenler, İdare Amirleri Tufan Köse, Sırrı Süreyya Önder, Seyfettin Yılmaz, Salim Uslu ve Ahmet Gündoğdu, Katip Üyeler Emre Köprülü, Gülizar Biçer Karaca, Emin Çınar, Erol Dora, Bülent Turan, Sema Kırcı, Fehmi Küpçü ve Mücahit Durmuşoğlu'ndan oluştu.

TBMM Başkanı Yılmaz, RTÜK üyeliklerine seçim için 14 Temmuz Salı günü saat 15.00'te toplanmak üzere birleşimi kapattı.

AK Parti'nin TBMM ve Grup başkanvekilleri...

TBMM Başkanlık Divanı'ndan Anıtkabir'e ziyaret

TBMM Başkanı Yılmaz'ın Atatürk'ün mozolesine çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Yılmaz, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

TBMM Başkanı Yılmaz, deftere şunları yazdı:

"Devletimizin kurucusu Büyük Atatürk, ilk başkanlığını yaptığınız Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeleri olarak size şükran borçluyuz. Gösterdiğiniz hedeflere ulaşmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Milletimizi, dünya milletler ailesi arasında saygın bir yere kavuşturmak en temel amacımızdır. Bu doğrultuda, insan hak ve hürriyetlerini kökleştirip, kurumsallaştırmak, toplumsal refahı artırmak ve huzuru yaygınlaştırmak öncelikli görevimizdir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber