Yeni evlenen öğretmenin mutluluğu 10 gün sürdü

Haber Giriş : 02 Eylül 2006 12:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP Trabzon eski Milletvekili Orhan Bıçakçıoğlu'nun 10 gün önce evlenen öğretmen oğlu Rahman Polat Bıçakcıoğlu'nun kullandığı cip, Zigana Dağı'nda yoğun sis ve ıslak olan zemin nedeniyle yaklaşık 200 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, Rahman Polat Bıçakcıoğlu ağır yaralandı, 10 günlük eşi Deniz Bıçakcıoğlu öldü. Araçta bulunan 2 öğretmen kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Rahman Polat Bıçakcıoğlu ile kendisi gibi öğretmen olan eşi Deniz Bıçakcıoğlu, 2 hafta önce Trabzon'daki Zorlu Otel'de törenle evlenmişlerdi. Bıçakcıoğlu, Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde görev yapan öğretmen eşinin tayinini de kendisinin görevli olduğu Gümüşhane'nin Kürtün İlçesi'ne aldırdı. Çiftin mutluluğu ancak 10 gün sürdü.

Öğretmen olan ve Gümüşhane'nin Kürtün İlçesi'ne tayin olan 24 yaşındaki Rahman Polat Bıçakcıoğlu ile eşi 23 yaşındaki Deniz Bıçakcıoğlu, dün ilçeye giderek hem tayin işlemlerini tamamladı, hem de oturacakları evin temizliğini yaptı. Genç çift, daha sonra öğretmen arkadaşları 24 yaşındaki Müslüm Altıntaş, 27 yaşındaki Ahmet Özdemir ile birlikte Trabzon'a hareket etti.

Rahman Polat Bıçakcıoğlu'nun kullandığı 61 AZ 519 plakalı ?Kia Sorento' marka cip saat 20.00 sıralarında, Başar Köyü Taşocağı Mevkii'nde, yoğun sis ve ıslak zemin nedeniyle sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine yaklaşık 200 metrelik uçuruma yuvarlandı. Takla atarak uçuruma yuvarlanan araçtaki Deniz Bıçakcıoğlu, olay yerinde ölürken ağır yaralanan Rahman Polat Bıçakcıoğlu ile Müslüm Altıntaş ve Ahmet Özdemir ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürdürülen Rahman Polat Bıçakcıoğlu'nun sağlık durumunun iyiye doğru gittiği belirtildi. Altıntaş ve Özdemir'in sağlık durumlarının da iyi olduğu açıklandı. Deniz Bıçakcıoğlu'nun yakınlarının dün gece Trabzon'a gelerek cenazeyi alıp Ankara'ya döndükleri bildirildi.

Yoğun sis ve zeminin ıslak olması nedeniyle uçuruma yuvarlandığı sanılan araç bugün öğle saatlerinde uçurumdan yukarı çekilebildi. Yaklaşık 200 metrelik uçuruma yuvarlanan araç büyük hasar gördü.

Hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber