Polis memuru, tartıştığı baldızını öldürdü

Samsun'da ayrı yaşadığı eşinin kız kardeşini tabancayla vurarak öldüren polis memuru, gözaltına alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2015 10:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis memuru, tartıştığı baldızını öldürdü

Samsun'da ayrı yaşadığı eşinin kız kardeşini tabancayla vurarak öldüren polis memuru, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Erdoğan K, bir süredir ayrı yaşadığı eşinin kız kardeşi Hatice Şahin'in Canik ilçesindeki evine gitti. Burada Erdoğan K. ile Şahin arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavganın büyümesi üzerine Erdoğan K, beylik silahıyla baldızına ateş etti. İki çocuk annesi Şahin, olay yerinde hayatını kaybetti. Erdoğan K, daha sonra özel bir otomobille olay yerinden kaçtı.

Hatice Şahin'in cesedi, sağlık ekiplerince otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Zanlının yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, zanlının Çorum yönüne gittiğini belirledi. Çorum'da kontrol noktası oluşturan polis ekipleri, zanlıyı yakaladı.

Erdoğan K, daha sonra Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

BALDIZINI ÖLDÜREN POLİS MEMURU BARIŞMAYA GİTMİŞ

Samsun'da, baldızını tabancayla öldüren polis memurunun, yanına çocuklarına oyuncak ve pişmaniye alıp barışmak için kendisinden ayrılan eşinin yanına gittiği belirtildi.

Olay, Samsun'un Canik ilçesinin Belediyeevleri mahallesinde dün akşam saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ikamet eden ve Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 16 yıllık polis Erdoğan K.(42), ailevi sorunlardan dolayı 3 ay önce kendisinden ayrılan ve boşanma davaları devam eden ve Samsun'da kız kardeşinin yanında kalmaya başlayan iki çocuk annesi eşi Sevilay K. (40)'nin yanına gitti. Yıllık izinli olduğu öğrenilen polis memuru Erdoğan K., giderken iki kızına iki bez bebek ve pişmaniye aldı. Baldızı 1 çocuk annesi Hatice Şahin'in (31) evine giden polis memuru Erdoğan K. ile eşi ve baldızı arasında tartışma çıktı. Eşinin barışmaya yaklaşmadığı öğrenilen tartışma sırasında Erdoğan T., evin koridorunda Hatice Şahin'e tabancayla ateş açtı. Kaçan genç kadının peşinden giden Erdoğan K., 7 el ateş ettiği Hatice Şahin'i olay yerinde öldürüp kaçtı. Kendisine ait 34 ZU 229 plakalı otomobille uzaklaşan Erdoğan K., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosunun girişimleri sonucu saat 23.40 sıralarında Çorum'da yakalandı. Samsun'a getirilen Erdoğan K., Cinayet Bürosunda sorguya alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber