4.5G sim kartta ücretsiz değişim

Turkcell, akıllı telefonu 4.5G'yi destekleyen ancak sim kartları uyumlu olmayanların sim kartlarını ücretsiz olarak 4.5G destekli sim kartlarla değiştireceğini açıkladı. Ayrıca Turkcell'lileri 1 GB mobil internet bekliyor

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 25 Ekim 2015 22:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
4.5G sim kartta ücretsiz değişim

Turkcell Flagship Mağazaları, Kurumsal Çözüm Merkezleri, Turkcell İletişim Merkezleri ve Turkcell Yetkili Satış Noktaları'na başvuran 4.5G destekli akıllı telefon sahibi tüm bireysel ve kurumsal hat sahibi Turkcell'liler, bu teknolojisini destekleyen yeni sim kartlarını hiçbir ücret ödemeden alabilecek.

Üstelik akıllı telefonu 4.5G'ye uyumlu ses hattı sahiplerine, USIM kartlarıyla beraber Turkcell'in 1 GB internet paketi de sunuluyor.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, "4.5G'de, Taşıyıcı Birleştirme Teknolojisi ile 375 Mbps mobil internet hızını sunabilen tek mobil operatör olacak. Bu ayrıcalığı hiç vakit kaybetmeden yaşamak isteyen müşterilerimizin sim kartlarını 4.5G için gerekli sim kartlarla değiştirmeleri gerekiyor. Müşterilerimizin sim kartlarını ücretsiz olarak 4.5G destekli simlerle değiştiriyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber