Ambulansla hastaneye giderken ikinci kazada öldü

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 16 Ağustos 2007 10:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MUTLU YUCA Bolu DHA

Bolu Mudurnu'da trafik kazasında yaralanan İsmet Bıçakcı'yı(60), hastaneye götüren ambulans kamyonla çarpıştı, kazada Bıçakcı ölürken, aralarında eşinin de bulunduğu 4 kişi de yaralandı.

İlk kaza saat 14.00 sıralarında Mudurnu'da meydana geldi. İsmet Bıçakcı, yönetimindeki otomobille dikkatsizlik sonucu yaptığı kazada başından yaralandı. Mudurnu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bıçakcı'nın yapılan ilk müdahalesinde kafa travması geçirdiği belirlenince tam teşekküllü bir hastaneye sevk edilmesine karar verildi. Bunun üzerine İsmet Bıçakcı, refakatçı olan Seher Bıçakcı ve sağlık personeli Mehmet Bircan nezaretinde Alaattin Sarıca yönetimindeki 14 BG 566 plakalı 112 ambulansla Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'ne gitmek üzere yola çıktı.

Sarıca yönetimindeki ambulans, saat 17.30 sıralarında Tepecik Mahallesi'ndeki kavşakta Hayrettin Çakır yönetimindeki 14 DK 061 plakalı toprak yüklü kamyonla çarpıştı. Kamyonun hızla çarptığı ambulans beton aydınlatma direğine çarparken dururken, kamyon da devrildi. Kazada demir yığını haline dönüşen ambulansta bulunan yaralı İsmet Bıçakcı yaşamını yitirirken, eşi Seher Bıçakcı, ambulans şoförü Sarıca ve sağlık personeli Bircan ile kamyon şoförü yaralandı. Kazada yaralananlar Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan tedavi altına alındı. Ölen Bıçakcı'nın cesedi de aynı hastanenin morguna konuldu. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber