En fazla "sorgulayan" polis memuruna şube ödülü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2007 20:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burdur Emniyet Müdürlüğünde en çok fazla kimlik ve araç sorgusu yapan memurların istedikleri şubeye verilecekleri bildirildi.

Burdur Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl meydana gelen asayiş olaylarında geçen yıla göre yüzde 33 azalma olduğunu ifade etti.

Burdur'un Türkiye'nin en az suç işlenen illerinden biri olduğunu belirten Aydoğan, "Teşkilatımızın özverili çalışmaları ile halkamızın duyarlılığı eklenince biz suçun üstesinden rahatça gelebiliyoruz" dedi.

Burdur'da suça geçit vermemek için denetimleri de artıracaklarını söyleyen Aydoğan, bu amaçla polis memurlarını motive edecek bir sistem uygulamaya başlayacaklarını anlattı.

Aydoğan, şöyle konuştu:

"Burdur polisi, vatandaşımızı rahatsız etmeyecek bir nezaketle denetimlerini ve sorgulamalarını yapacaklar. Biz de iki aylık süreler halinde en fazla kimlik ve araç sorgulaması yapan arkadaşlarımızı istedikleri şubeye vereceğiz. Ancak bu memurlarımızı gittikleri şubede de takip edeceğiz. Eğer burada performansı düşerse, şubelerine geri göndereceğiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber