Çalışma Bakanı Çelik: İstihdam konusunda önemli çalışmalar yapacağız

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2007 16:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, en önemli sorunlardan birisinin istihtam olduğunu belirterek, "Bu konuda önemli çalışmalar yapacağız. Gelinen noktaya bakacağız ve ona göre bir çalışma programı hazırlayacağız" dedi.

Ankara'ya giden Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetimi ve oda başkanlarından oluşan kalabalık bir heyet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti. Yaklaşık 50 kişilik esnaf ve sanatkar heyetini kabul eden Faruk Çelik, ziyarete katılan herkese teşekkür ederek, "Şimdiye kadar manevi desteğinizi hep yanımda hissettim. Yeniden buraya kadar ziyaret için gelmeniz beni çok mutlu etti. Sizlerin desteğini her zaman bekliyorum" diye konuştu.

Zor bir görev verildiğini kaydeden Çelik, iş sağlığı, iş güvenliği, çalışma hayatı, istihdamın kendi bakanlığı ile ilgili konular olduğunu ifade ederek, "En önemli sorunlarımızdan birisi istihdam. Bu konuda önemli çalışmalar yapacağız. Gelinen noktaya bakacağız ve ona göre bir çalışma programı hazırlayacağız" şeklinde konuştu.

BESOB Başkanı Arif Tak ise, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Geleceği bir şekilde kurtaralım. Belki bizim sonuçlarını göremeyeceğimiz çalışmalar olabilir, ama önemli olan ilerisinin iyi olması. Esnaf ve sanatkarın sorunları çözüme ulaşırsa, önleri açılırsa, toplumda rahatlar. Bursa'nın bir bakanı olmasından dolayı çok mutluyuz. Sizlere tebrik ziyareti için geldik. Tüm esnaf ve sanatkar camiası olarak sizleri kutluyoruz. İnegöl'deki Esnaf Hizmet Binası'nın açılışında sizleri de aramızda görmek istiyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber