İntikamın böylesi

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 21 Şubat 2008 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

DENİZLİ'de kendisini aldattığı gerekçesiyle 4 yıl önce boşandığı eşinin kardeşi ve diğer yakınları adına sahte kimlik düzenleyip, şirketler kuran, bankalardan kredi alan ve 5 ilde binlerce YTL tutarında dolandırıcılık yapan 38 yaşındaki Ayhan Aşçı polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Aşçı, bu şekilde kendisini aldatan eşinden intikam aldığını söyledi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi İnfaz Bürosu ekipleri, 5 kentte dolandırıcılık suçundan aranan Ayhan Aşçı'nın Ulus Caddesi'nde, E.A.'ya (40) ait evde saklandığını tespit etti. Dün eve baskın yapan polis, Ayhan Aşçı'yı ve sevgilisi olduğu öğrenilen E.A.'yı yakaladı.

Aşçı'nın Antalya, İstanbul, İzmir, Aydın ve Kütahya'da dolandırıcılık suçlarından arandığı belirlendi. Dolandırıcılık olayıyla ilgili ortaya çıkan bir detay ise şaşkınlık yarattı. 4 yıl önce kendisini aldattığı gerekçesiyle eşi H.Ş. ile boşandığı belirtilen Aşçı'nın intikam almak için eski eşinin kardeşi A.Ş. ve diğer yakınları adına sahte kimlik düzenleyip, şirketler kurup, bankalardan kredi aldığı, cep telefonu hattı açtırıp faturaları ödemediği ve binlerce YTL tutarında dolandırıcılık yaptığı tespit edildi. Aşçı'nın üzerinde, gözaltına alındığı sırada da ayrıldığı eşinin kardeşi A.Ş. adına düzenlemiş sahte kimlik bulundu. Ayhan Aşçı sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek. Zanlının ayrıca, daha önce öğretmenlik yaptığı, ancak yatay geçişle Türk Telekom'a geçtiği sonrasında da işten atıldığı bildirildi.

Ayhan Aşçı ile birlikte gözaltına alınan sevgilisi E.A.'nın ise ?emniyeti suistimal' suçundan arandığı belirlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber