İstihbaratçı Paşa'ya tuzak mı kuruldu?

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 22 Şubat 2008 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Youtube'daki video akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

Video paylaşım sitesi Youtube'a önceki gün yüklenen bir video kafalarda soru işaretleri oluşturdu.'cnksari' rumuzlu kullanıcının gönderdiği 'Tugg. Münir Ertan'dan şok açıklamalar' başlıklı videoda, Genelkurmay Başkanlığı Elektronik Sistemler Komutanı Tuggeneral Münir Ertan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı yayınlanıyor. Ses kaydında PKK'nın K.Irak'taki kamplarına yapılan son hava operasyonlarında bugüne kadar sadece 5 teröristin öldürüldüğü iddia edilip gerçeklerin kamuoyundan saklandığı savunuluyor.

ÖRGÜT YAPMIŞ OLABİLİR

Kayıtta, 9 Ocak 2008'de Genelkurmay Başkanı Org. Büyükanıt'ın GES Komutanlığı'nı ziyaret ettiği, bu ziyaret sırasında ölü sayısı konusunda bilgi aldığı belirtilerek, "16 ve 18'indeki bombardıman ve kara harekatından sonra basına açıklama yapacaklar, tutarlı bilgi arıyorlar. Biz açıkça 5 kişinin öldüğünü, toplam 8 teröristin yaralandığını söyledik. Bildiride ölü sayısı açıklayamadıkları için çok sayıda adamın etkisiz hale gelebileceğini söylediler" ifadesine yer veriliyor.

Ses kaydının gerçekte kime ait olduğu araştırılırken uzmanlar, "Bozguna uğrayan örgüt bu tip komplolarla moral bulmaya çalışıyor. GES Komutanı'nın ismi ve sesi kullanılmış bile olabilir çünkü teknoloji her türlü komplo kurmaya imkan tanıyor" yorumu yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber