Polis, kendini döven kişiyi ayağından vurdu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Şubat 2008 15:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Bornova ilçesinde, tuvalet ihtiyacını sokakta giderdiği ileri sürülen 3 kişinin, kendilerini uyaran polis memuruna saldırdıkları bildirildi.

Polis memurunun tabancasını kullandığı olayda, 1 kişi ayağından yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bornova Merkez Karakolunda önünden geçen bir vatandaşın, ''bazı kişilerin sokak ortasında tuvalet ihtiyacını giderdiklerini'' söylemesi üzerine, polis memuru F.D. kontrol amacıyla karakolun yan sokağına gitti. Sokakta tuvalet ihtiyaçlarını giderdikleri ileri sürülen ve alkollü oldukları öğrenilen M.Y. (24), A.K. (29) ve V.A.'nın (30), kendilerini uyaran F.D'nin üzerine saldırarak yere düşürdükleri ve dövmeye başladıkları bildirildi. F.D'nin bunun üzerine silahını çıkararak ateşlediği, çıkan kurşunun M.Y'nin ayağına isabet ettiği belirtildi.

Silah sesi üzerine olay yerine gelen diğer polisler, A.K. ve V.A'yı gözaltına alırken, ayağından yaralanan M.Y. ile dövülen polis memuru V.A'yı hastaneye götürdü.

İşsiz oldukları bildirilen M.Y. ve A.K. ile hırsızlıktan sabıkası bulunan ve seyyar satıcılık yaptığı öğrenilen V.A'nın aşırı alkollü oldukları, kendilerini uyaran kişinin polis olduğunu fark etmediklerini, F.D'nin ise korkutmak için ateş ettiğini, yaralamayı istemediğini söylediği öğrenildi.

Yaralanan M.Y'nin tedavisinin devam ettiği, polis memuru F.D'nin ise dövülmesi nedeniyle rapor aldığı öğrenildi.

Polis memurunun ifadesinin alınarak savcılığa gönderildiği, zanlılar hakkında ise ''polise mukavemetten'' işlem yapıldığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber