Şehit Astsubay, nişan törenine hazırlanıyordu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Şubat 2008 12:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'a yaptığı sınır ötesi kara operasyonunda şehit olan Sağlık Astsubay Selam Kemer'in izne gelmeyi planladığı mart ayında ailesi tarafından nişanlanacağı öğrenildi.

Acı olayı öğrenen Selam Kemer'in annesi Rabia Kemer, "Oğlumla 4 gün önce telefonla görüştüm. Martta 10 günlüğüne izine gelecekti, o zaman nişanlayacaktık. Şehit haberi verilmeden önce bağrıma bir acı sağlandı. Sonra şehit olduğunu öğrendim" dedi.

Terör örgütü PKK'nın yuvalandığı Irak'ın kuzeyine yapılan kara harekatında 5 asker şehit düştü. Şehitlerden Sağlık Astsubay Selam Kemer'in Konya'nın Ilgın ilçesinde yaşayan ailesi acı haberle sarsıldı.

Baba Abdullah ve anne Rabia Selam, üzücü haberi askeri yetkilerden öğrendi. Göz yaşlarına boğulan Selam ailesi, oğullarına ağıt yaktı.

Şehit annesi Rabia Kemer, oğluyla en son 4 gün önce telefonla görüştüğünü güçlükle anlattı. Telefonda oğlunun, "Anneciğim mart ayında 5-10 günlüğüne izne geleceğim" dediğini belirten acılı anne, oğlunu izne geldiğinde nişanlamayı planladıklarını dile getirdi.

Oğlunun geçtiğimiz haftalarda tayinini istediğini, 6 ay sonra tayinin çıkmasını beklerken acı haberle yıkıldıklarını söyleyen anne Rabia Kemer, "Evdeydim kalbime derin bir ağrı saplandı. 5 dakika sonra oğlumun şehit haberi geldi" diye konuştu.

Şehit Astsubay Selam Kemer'in geçtiğimiz yaz doğu görevini tamamlamak için Bolu'dan Siirt'e tayin olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber