'Ankara'nın İSKİ'si istifa getirdi!

Haber Giriş : 26 Şubat 2008 00:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İmam nikahlı eşinden ayrılmasının ardından adı skandala karışan BEL-PA Genel Müdürü Yalçın Beyaz görevinden istifa etti.

Yalçın Beyaz'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdiği istifa dilekçesinde şu ifadelere yer veriliyor:

"Şahsımla ilgili olarak özel hayatıma ait bazı konularda medyada çıkan haberler BEL-PA A.Ş. ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ilgili ilişkilendirilmek istenmektedir. Şahsi hayatıma ait olayların belediyemize ve BEL-PA'ya en ufak bir leke getirmesine Yalçın Beyaz olarak müsaade etmem mümkün değildir. Bu nedenle BEL-PA A.Ş.'de yapmış olduğum genel müdürlük görevimden istifa ediyorum."

-ANKARA'NIN İSKİ'Sİ-

Beyaz'ın, sekreteri için terkettiği imam nikahlı sevgilisinin kendisinden tehditle 500 bin YTL nakit ve 500 bin YTL tutarında senet gaspettiği iddiasıyla savcılığa başvurduğu ortaya çıkmıştı. Beyaz'ın adı, "Memur maaşıyla sevgilisine, iki ev ile bir milyon YTL kaptıran genel müdürün şikayeti, 'Ankara'nın İSKİ'si patladı' yorumlarına neden olurken para miktarı ve ev sayısının da artması, ayrıca evli ve dört çocuğu olduğu, iki sevgilisinin bulunduğunun ortaya çıkması skandalın büyümesine yolaçmıştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek gazetecilerin skandala ilişkin soruları karşısında Beyaz'ı savunmuş, "kendisiyle görüştükten sonra açıklama yapacağım" demişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber