Gazi er Ali Karagöz operasyonu anlattı

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 10 Mart 2008 13:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'a yönelik Güneş operasyonunda yaralanan er Ali Karagöz, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Denizli'deki evine götürülen gazi, yaralandığı çatışmanın detaylarını anlattı.

- Karagöz ilk çatışmaya içinde bulunduğu birliğin girdiğini, çok kalabalık bir PKK'lı grubuyla çatıştıklarını ama çok kayıp verdirdiklerini söyledi.

Denizlili er Ali Karagöz, PKK'ya yönelik kara harekatının ikinci gününde PKK'lılarla girdiği çatışmada yaralandı.

İlk müdahalesi operasyon bölgesinde yapılan gazi Ali Karagöz, GATA'da tedavi altına alındı.

Omzuna, başına ve ayağına isabet eden mermilerle yaralanan Karagöz, tedavisinin ardından Denizli'deki ailesinin yanına gönderildi.

Er Ali Karagöz PKK'lılarla girdiği ilk çatışmayı şöyle anlatıyor: ?İlk sıcak temasa biz girdik. Bekliyorduk sıcak teması ama bu kadar kalabalık olduklarını bilmiyorduk. Çok da önemli değil kalabalık olmaları. Bizim kadar başarılı olmaları mümkün değil. 5 şehidimiz vardı.? dedi.

3. Dağ Komando Tugayında görev yapan Denizlili gazi Ali Karagöz, çatışmada teröristlerin ağır kayıplar verdiğini söylüyor: ?Çok zaaiyat verdirdik. Çok yaralıları da vardı. Bizim gibi değillerdi. Yani ben yaralandım, hemen müdahale ettiler, onların öyle bir durumu yoktu.?

Kurşunlardan biri de er Ali Karagöz'ün cebindeki paraya isabet etmiş. Ali Karagöz şimdi bu parayı kara harekatının bir anısı olarak saklıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber