Lefkoşa'da trafik kazasında 3 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Mart 2008 20:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Lefkoşa'da bugün meydana gelen trafik kazasında Türk vatandaşı 3 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti, biri ağır üç kişi de yaralandı.

Polisin verdiği bilgiye göre, Lefkoşa'nın Ortaköy bölgesinde Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesinde, Melisa Hastan yönetimindeki HV 480 plakalı araç, Lefkoşa şehir merkezine seyrederken direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu refüje çarptı ve yolun karşı tarafında geçerek, Ufuk Katip'in kullandığı 38 PT 335 plakalı araca çarptı. Araç daha sonra, kontrolsüz şekilde 50 metre sürüklendi ve ters dönmüş halde durdu.

Kazada, 38 PT 335 plakalı aracın sürücüsü Ufuk Katip (21), aynı araçta bulunan Talat Kılıç (22) ve İbrahim Alper Palalı (22) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Taner Harun Demirçalı (26) ile HV 480 plakalı aracın sürücüsü Melisa Hastan (21) ile bu araçta bulunan Cahit Yetkili (29) yaralı olarak, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Taner Harun Demirçalı'nın yoğun bakımda tutulduğu, Cahit Yetkili'nin ilk tedavinin ardından taburcu edildiği belirtildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber