Yargıtay emniyetten güvenliğin artırılmasını istedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Mart 2008 17:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın AKP hakkında kapatma talebiyle Anayasa Mahkemesi'ne dava açması kamuoyu gündemine bomba gibi düştü. Kapatma davası sonrası kimliği belirsiz pek çok kişinin Yargıtay'a internet, telefon ve mektup yoluyla çok sayıda tehdit mesajı yollaması ek güvenlik önlemleri alınmasını gündeme getirdi.

Yargıtay Genel Sekreterliği de, bu kapsamda Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bir yazı yazarak güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep etti.

Yargıtay Genel Sekreteri Ahmet Ceylani Tuğrul, ANKA'ya yaptığı açıklamada ek güvenlik önlemi talebinde bulunduklarını doğrulayarak, ?Her türlü riski düşünerek her türlü emniyet tedbirini almak için talepte bulunduk. İlgili yerlere ilave güvenlik talebinde bulunarak güvenlik zafiyetinin oluşmasını engellemeye çalışacağız" dedi.

Tuğrul, kapatma davası sonrası kendilerine gönderilen çok sayıda tehdit içerikli e-mailleri de ilgili yerlere ileterek gerekli önlemlerin alınmasını talep ettiklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber