Hacze gelen kadın avukata kurşun

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 21 Mart 2008 17:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TEKİRDAĞ'da dershanenin kira borcunu ödeyemediği için icralık olan ve hacze gelen icra görevlileri ile tartışan Kadir Özyüksel, parayı isteyen avukat Ebru Düzgen'i sağ bacağından vurdu. Avukat Düzgen hastaneye kaldırılırken, Kadir Özyüksel gözaltına alındı.

Olay, saat 12.00 sıralarında Peştamalcı Caddesi üzerinde bulunan Özyüksel Dershanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, üniversiteye ve orta öğretim kurumlarına hazırlık sınıflarının bulunduğu dershanenin sahibi 52 yaşındaki Kadir Özyüksel, binanın sahibi İsmail Varlık'a biriken 12 bin YTL'lik kira borcunu ödeyemeyince icralık oldu. Bunun üzerine haciz işlemlerine başlamak için icra görevlileri ile birlikte avukat 31 yaşındaki Ebru Düzgen dershaneye gitti. Kadir Özyüksel ile icra görevlileri arasında tartışma çıktı. Özyüksel tartışma uzayınca avukat Ebru Düzgen'i konuşmak için odasına çağırdı. Odada devam eden tartışmaların ardından sinirlerine hakim olamayan Kadir Özyüksel, belinden çıkarttığı tabancayla bir el ateş ederek, avukat Ebru Düzgen'i sağ bacağından vurdu ve daha sonra dershaneden kaçtı.

Silah sesi üzerine dershanede eğitim gören öğrenciler panik halinde dışarı çıkarken, icra görevlileri ise hemen sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen ekipler yaptıkları ilk müdahalenin ardından Ebru Düzgen ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Düzgen'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından kaçan dershane sahibi Kadir Özyüksel ise Çorlu'da polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber